Optimize for higher ranking FREE – DIY Meta Tags! Brought to you by ineedhits!
Website Traffic
Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter, Gmail, MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

ISKUSTVA KORISNIKA

Želimo da Vam predstavimo iskustva korisnika proizvoda koje preporučujemo.

Ovo je samo jedan mali deo iz globalne mreže potrošača.

Napišite nam svoja iskustva sa korišćenjem dodataka u ishrani koje proizvodi i distribuira Cali Vita International.

Želimo Vam puno, puno zdravlja i sreće.

Cali team!

6 komentara na “ISKUSTVA KORISNIKA”

 • Pre tri meseca, Blagoje me je upoznao i zainteresovao za ovu divnu porodicu Cali Vita. Imala sam problema sa vidom. Previše vremena provodim čitajući i pred računarom. Optičarka mi je svake godine povećavala diopriju naočara, a ja sam osećala da mi zapravo ni jedne naočare ne odgovaraju, još mi više mute vid već nakon desetak minuta korištenja. Srećom, tu je CaliVita i njen proizvod LUTEIN PLUS i BETA CAROTEN. Potrošila sam po jedno pakovanje i gle iznenađenja, vratila sam se na manju diopriju, vid je mnogo jasniji, nije više toliko mutan, ne osećam pritisak i bol u uglovima očiju, i nisu više toliko crvene.
  Hvala Blagoju što me je upoznao sa porodicom Cali Vite, nisu samo ovi preparati fantastični, već i ostali preparati koje koriste moji ukućani – OXY MAX, SMOKERADE, C300.

  Magdolna Janković, Subotica, februar 2011.g. svitmag@gmail.com

    Magda(Citat)

 • Lično iskustvo sa Lecitinom
  Krajem novembra prošle godine, jednostavno sam se osećala bespomoćna, jer sam reagovala veoma burno na vremenske promene, nisam mogla da se skoncentrišem, brzo sam zaboravljala svoju nameru da učinim nešto,tako da sam morala ponavljati stvari više puta ili ih jednostavno zapisivati.
  Sreća moja što se pojavio Blagoje i predložio mi je proizvode Cali Vita.Intuitivno sam odmah izabrala Triple Potency Lecitin i počela ga koristiti. Već nakon petnaestak dana ja sam se osećala fantastično. Pamtila sam kao nekada davno,bolovi u zglobovima su nestali kao i otok zglobova,nisam više imala burne reakcije na vremenske promene koje su u to vreme bile baš žestoke,sa minus na plus 10 stepeni.Nakon tri meseca počela mi je kosa jačati.
  Problemi sa varenjem su takođe prestali,kakvo olakšanje!!
  Svako ko ima slične tegobe ne sme da propusti ovaj fantastičan proizvod, jer omogućava mnogo kvalitetniji život.  Magda(Citat)

 • Beta-karotin i ja
  Mnogo sam čitala o dodacima ishrani ili kako se još zovu suplementima. Bila sam skeptik i nisam verovala u ovu priču, sve dok nisam pala s nogu od slabosti. To se desilo tamo negde davnih devedesetih, tačnije početkom 1994. Deca uplašena, hitna pomoć, inekcije za jačanje itd. Od tada, ako izračunam, to je nekih dobrih 25 godina, stalno koristim dodatke ishrani u raznim oblicima, zavisno od godišnjeg doba, fizičkih aktivnosti ili ako se desi neki problem i uvek me podignu, bez lekova i iskreno bez lekara, bez bolovanja, ako se i jave neki simptomi gripa, u veoma, veoma blagom obliku.
  Kako stručnjaci kažu beta-karotin je snažan antioksidant, što bih ja prevela: da ubija neke slobodne radikale koji grickaju naše ćelije. Čitala sam o beta-karotinu i Vi ste sigurno. Ima ga izuzetno mnogo u našoj bundevi, šargarepi i kajsiji. Jedina je šargarepa stalno dostupna, ali količina beta-karotina iz nje nije dovoljna da ubije u nama sve one loše uticaje koje pokupimo u toku dana. Smog u zimskim danima, sećate se ove zime? Koliko puta sam krenula predveče u šetnju, veću sam štetu imala nego koristi. Normalno, ljudi lože, nizak vazdušni pritisak i sav smog se spusti na ulice, vazduha ne možeš udahnuti.
  Ove zime sunca nismo videli danima, sva je bila siva i dosadna, bar meni, ne znam kako Vama?
  Naravno, zimi svi jedemo težu hranu jer nam je neophodna zbog kalorija koje treba da nas greju i desi se svima, pa i meni ,da se tu i tamo skupe neke naslage. Veliki deo dana provedem u kući, jedino što odem do pijace ili neke prodavnice i to nateram sebe da se izvučem iz tople sobe, a to je nekih sat vremena dnevno, koje provedem napolju, ne znam da li da kažem na vazduhu.

  Pošto sam u penziji, celu zimu sam provela ispred računara, učeći i radeći na njemu, naravno oči su tu najizloženije pa sam primetila da mi naočari nemaju dovoljno jaku dioptriju pa sam uzela Lutein plus kapsule i Beta-karotin, ne nove naočare, ne, nikako!!! Sa 2,25 , dioptriju sam skinula na 1,25 ,a to su mi stare naočare i njih koristim isključivo samo za računarom i za duže čitanje. Da li možete da zamislite, kako je kada godinama gledate mutno, a onda kao nekim čudom, sve Vam je jasno? Zašto onda da ne verujem lekarima koji tvrde da treba uzimati dodatke ishrani? Jedino treba paziti koji su to dodaci, da li imaju sertifikate od zdravstvenih organizacija.
  Želim da svoje pozitivno iskustvo i oduševljenje sa ovim proizvodima prenesem na Vas. I još nešto o beta-karotinu, jer je to bila tema: i dalje pijem kapsulice beta-karotina, kao što sam već rekla, da mi je vid oštriji, i pigmentacija kože mi se pojačala i dobila lepši izgled. Pre par dana sam iskoristila prve zrake sunca i u dvorištu se sunčala bez zaštitne kreme, naravno oprez, moje je sunčanje trajalo ukupno oko 15 minuta. To je za mene sasvim dovoljno za prvi put, jer dobijam jako lupanje srca ako se duže izlažem suncu i zato moram postepeno povećavati vreme koje provodim direktno na suncu.
  Često se pitam da li svi mogu sebi priuštiti ove divne proizvode? Onda saberem dva i dva. Koliko se novaca da za cigarete? Koliko za kafu? Koliko za razne lekove koji upravo više štete naprave, a ne izleče problem? Koliko je čovek spreman da odvoji novaca da ostane zdrav? O tome ne razmišljamo dok smo prividno zdravi. Tek kada nas snađe veliki problem, hvatamo se za slamku i ništa nam nije skupo, dajemo sve jer nam ništa više nije važno samo da ozdravimo, a onda je veoma često sve prekasno.
  Imam jednu molbu za sve Vas. Čitajte i obaveštavajte se o svome zdravlju, čuvajte ga, hranite se zdravo, uzimajte vitamine i druge dodatke ishrani, oni nisu skupi, veoma veliki broj ih je pakovan po 90 – 250 kom, a to je za tri meseca, uštedećete jer ćete ostati u dobroj formi, volećete sami sebe, a tako će Vas voleti svi oni koji su sa Vama.
  Zdravo razmišljajte, Magda  Magdolna(Citat)

 • OVO MORAM DA PODELIM SA VAMA
  o biljci, odn. o jednom kaktusu koji ima izuzetna svojstva.
  To sasvim odgovorno tvrdim jer imam prijatelja, Zlatka, koji je pomoću Nopalina uspeo da se reši INZULINA.
  Čovek je rešio da pobedi šećernu bolest koja mu je napala veći deo organizma, izuzetno teško je hodao, gubio vid, i sve ostale propratne pojave koje donosi šećerna bolest.
  Nakon tri meseca intenzivnog rada na sebi,odabira hrane, redovnog uzimanja NOPALINA, LUTEINA i BETAKAROTENA, prvo mu se popravio vid, da bi prošle nedelje bio spreman da prestane sa uzimanjem insulina.
  Redovno nastavlja da odlazi na kontrole u bolnicu, rezultati pretrage su mu se izuzetno poboljšali, lekari prosto ne mogu da veruju da se „isčupao“, da se izvukao od onog što je najgore, a za šta su svi bili ubeđeni da je neminovno.
  Ne mogu da Vam dočaram moju radost kada sam čula da je uspeo, da vozi bicikl, radi sklekove svaki dan, da izuzetno marljivo vodi računa o svojoj ishrani, da je dobio ponovo želju za životom, da ima planove koje želi još da ostvari u svom životu, da ga kod kuće više ne gledaju sa sažaljenjem, već ga doživljavaju kao preporođenog najdražeg im čoveka.
  Ako možete nekome da pomognete, učinite to. Ako je Vama potrebna pomoć, potražite je i dozvolite da Vam se pomogne.
  Ja sam pomogla i zbog toga sam izuzetno sretna i uzbuđena, skoro do suza, ma šta skoro..
  Zlatko ima još veliki zadatak,on mora da popravi opšte stanje svoga organizma, pa da kaže, evo ja sam tu sa Vama, zdrav sam, ne želim više da budem u izolaciji od svojih najdražih i svojih prijatelja.  Magda(Citat)

 • Dragorad Duknic:

  I ja Imam istih problematisch samo neznam kako da in SE resim,posto sam sve probao?pozdrav  Dragorad Duknic(Citat)

  • Blagoje:

   Postovani gospodine Duknic,
   molim Vas da mi napisete kakve probleme imate da bih mogao da se konsultujem sa lekarima koji imaju iskustva u lecenju sa prirodnim dodacima ishrani Cali Vita.

   Ako mozete da mi posaljete i nalaze koje ste dobili od Vasih lekara!

   Srdacan pozdrav!!  Blagoje(Citat)

Dajte komentar

7 i 6 je
Please leave these two fields as-is: