Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

Artroza, Zglobovi, Stres

  • · Korak po korak sa Joint protexom

Ja sam umirovljenica iz Osijeka i želim vam ukratko opisati moje iskustvo sa Joint protexom. Patim od teškog oblika artroze koljena. To znači da uz jake i stalne bolove nisam mogla hodati, a kada bih ustala da obavim najnužnije poslove to je bilo uz puno suza. Draga moja susjeda mi je, da barem malo smanjim svoju muku, toplo preporučila Joint protex i Strong bones

. Kao umirovljenik nemam puno sredstava na raspolaganju te mi je zaista bilo teško izdvojiti novce za prvu bočicu. Izdvajanje za nas umirovljenike je takoðer praćeno suzama, ali drugog izbora nije bilo – radije ću plakati za kunama nego za zdravljem. Sada mi nije žao i kupila sam već i drugu bočicu Joint protexa. Moram vam reći da ja polako počinjem hodati i mogu, bez bolova, stati na nogu na koju se do sada nisam mogla osloniti. Napredak se vidi i zahvalna sam na svakom koraku.

Srdačan pozdrav, Evica, Osijek, (CaliNews br.46, travanj 2009)  • · Obiteljsko iskustvo

Pišem vam u ime svoje obitelji jer svi troje imamo odlična iskustva sa proizvodima koje smo odabrali. Ja sam probila led i u 11.mjesecu prošle godine počela piti Joint protex jer su me zadnje dvije godine jako boljela koljena unatoč brojnim popijenim lijekovima. Već nakon nešto više od mjesec dana bolovi su prestali, pa se i moj muž htio pomladiti te sada oboje pijemo Joint protex dva puta dnevno po 1 tabletu. Prošle godine me moj liječnik upozorio da imam povišen šećer, masnoće, tlak, a pojavile su se i aritmije. Povezala sam ove probleme sa menopauzom i počela uzimati Menopausal. Nisam htjela uzimati nikakve lijekove dok prvo ne probam riješiti poteškoće sa prirodnim preparatima. Danas, 4 mjeseca nakon početka ove avanture, svi moji nalazi šećera i masnoća su normalni, samo ponekad još osjetim blage aritmije. Moj sin je prezadovoljan Rhodiolinom jer mu pomaže kod stresa i napetosti.

Puno pozdrava iz Kopanice! K.V. (CaliNews br.46, travanj 2009)

JOINT PROTEX FORTE

Rešenje za bolne zglobove.

Detaljnije o JOINT PROTEX

4,999.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Strong bones PLUS

Za resavanje problema sa osteoporozom i svim kostano zglobnim problemima. Ubrzava zarastanje preloma kosti. Najbolje je uzimati preventivno!

Detaljno o STRONG BONES

2,220.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Beli luk – GARLIC

Beli luk je hiljadama godina poznat kao lekovita biljka koju odlikuje veliki broj blagotvornih dejstava. On poboljšava funkciju kardiovaskularnog sistema, varenje, deluje antibiotski i štiti od nekih kancerogenih supstanci. Sadrži više od 200 biološki aktivnih principa uključujući vitamine, minerale, aminokiseline i enzime.

Uspešno čisti krvne sudove i smanjuje krvni pritisak.

Detaljnije o Beli luk – GARLIC

1,790.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Rhodiolin

Rhodiolin smanjuje uticaj stresa na naš organizam, reguliše srčani ritam, povećava prokrvljenost mišića i mozga, štiti jetru, ublažava simptome starenja, jača životnu energiju!

Antistresno, antidepresivno, adaptogeno, imunoprotektivno, kardioprotektivno i antidiabetogeno dejstvo.

Detaljno o Rhodiolin

3,750.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Dajte komentar

5 i 15 je
Please leave these two fields as-is: