Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

Glavobolja, Afte

  • · OxyMax i glavobolja

Moje iskustvo sa CaliVita proizvodima počelo je prije pune 3 godine. Tada sam pokušala pronaći rješenje za dugogodišnji problem sa migrenama. Ne pamtim da je prošao i jedan mjesec bez migrenske glavobolje, a znala je potrajati i 2-3 dana. Bolovi su bili neizdrživi, a sve lijekove koje bih popila odmah bih i povratila. Prije 3 godine otkrila sam kisik u kapima, Oxy Max, koji od tada redovito uzimam po 20 kapi dnevno. Migrene su se prorijedile i bivale sve kraće, a zatim i potpuno nestale. Tek vrlo rijetko pojavi se obična glavobolja koja ne traje dulje od nekoliko sati. Oxy Max je unio veliku promjenu u moj život.

Pozdrav, Snježana Marijašević, Osijek, (CaliNews br.40, o.ujak 2008)

  • · Klorofil, moj lijek za sve

S aftama se borim od svoje mature. Prije su mi ih spaljivali, sprejem umrtvljivali desni kako bih mogla jesti bez bolova, prošla sam prave muke. Najgore je bilo prije i za vrijeme ciklusa te u stresnim situacijama. Tada bi se zadržavale po 14 dana, a od bolova nisam mogla normalno jesti niti spavati. Niti jedna metoda ili medicinski pripravak nisu mi olakšavali situaciju. Jedino olakšanje donijela mi je kombinacija beta karotena, cinka i Oceana 21, koju sam otkrila kao član CaliVite. No ipak, afte su se i tada znale pojaviti s vremena na vrijeme, doduše uz puno kraće zadržavanje. Od kada sam svojoj kombinaciji dodala i Klorofil, situacija se potpuno izmijenila. To je bio ključni preparat koji ih je potpuno potisnuo. No, to nije sve. Ovaj savršeni proizvod koristim i za liječenje kiselosti želuca, takoðer dugogodišnjeg problema. Do sada nisam mogla konzumirati odreðenu hranu zbog pojave kiselosti, a tu je spadala i kava. Uz klorofil se napokon mogu prepustiti uživanju u ispijanju jutarnje kavice. Želim vam prenijeti još neka praktična iskustva s klorofilom. Ukoliko vam se pojavi žulj uslijed dugotrajnog hodanja ili neugodne obuæe, ranica na koži i slično, problem možete riješiti kao i ja – nakapam nekoliko kapi klorofila na vaticu, stavim na ozlijeðeno mjesto tijekom noći, a ujutro mogu normalno hodati, jer se žulj uvijek povuče.

Pozdrav, Vlasta Vrbanjac, Osijek, (CaliNews br.40, o.ujak 2008)

OXY MAX

Kapi stabilizovanog kiseonika koje se ukapaju u čašu negazirane mineralne vode nadoknađuju nedostatak kiseonika u našem organizmu. Kod prevencije vaskularnih oboljenja (gangrene) i problemima sa parazitima u organizmu. Pakovanje 60 ml

Opširnije u OXY MAX

6,699.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

OCEAN 21

Njihova aktivna materija, alginska kiselina, takva je vrsta ugljenog hidrata koja sprečava apsorpciju teških metala (stroncium, kadmium, plutonijum, barijum), u slučaju da dospeju u organizam.

Opširnije pogledajte u  OCEAN 21

5,790.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

HLOROFIL - DETOKSIKATOR

Svakom se preporučuje da povremeno očisti svoj organizam od otrova, da koristi antioksidante, da regeneriše jetru, da poboljša rad imunog sistema. Preporučujemo ga za unutrašnju dezodoraciju i sprečavanje lošeg zadaha, za bolje zarastanje rana, otklanja bolove u grlu i smanjuje osećaj umora. Može pomoći zarastanje čira na želucu, saniranje reumatoidnog artritisa, otklanjanje zatvora i kao opšti roborativ.

Opširnije u HLOROFIL – DETOKSIKATOR

3,999.00 RSDCena:
€ 27.00
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Dajte komentar

2 i 12 je
Please leave these two fields as-is: