Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

Tumor, Koža, Akne

  • · Bolje spriječiti nego liječiti!

Jeste li i vi, kao i ja, bili u punoj snazi, zadovoljni svojim životom, puni elana i onda odjednom naletjeli na zid? Upravo se to meni dogodilo. Prije tri godine pojavili su se zdravstveni problemi. Reagirala sam relativno brzo, obavila preglede da provjerim što ne štima. Ustanovili su da imam tumor debelog crijeva. Uslijedila je operacija, pa kemoterapija i zračenje. Polako se sve sredilo, i ja sam opet bila ok. Ali kad vam kažu da je tumor maligni, ne možete ostati mirni i počnete razmišljati, ne daj Bože da se ponovi. Odlučila sam se na mikroskopsku analizu krvi i ponovno se iznenadila jer je slika krvi pokazala da stvari baš i nisu onakve kakvim sam se nadala. Nakon te analize, prema preporuci, počela sam piti Ocean 21, Oxymax, Digestive Enzymes, Chlorophyll i Strong Bones. Nakon mjesec dana osjetila sam veliko poboljšanje. Polako mi se počela vraćati rumena boja lica, a nakon dva mjeseca i ponovne kontrole krvi napredak je bio itekako vidljiv. Uz navedene preparate počela sam trošiti još i Paraprotex i vitamin C. Slijedeća kontrola krvi pokazala je još bolje rezultate. Moja preporuka svima, ne čekajte da naletite na zid, već poslušajte savjet, »bolje spriječiti nego liječiti«.  Presretna sam i puno mirnija po pitanju zdravlja, zahvaljujući Caliviti i stručnom timu koji su mi ponovo vratili osmijeh na lice i mirniji san.

Na kraju mogu samo reći veliko hvala!

Srdačan pozdrav! Ankica Justić, Krk, (CaliNews br.41, svibanj 2008)


  • · Paraprotex mi je pomogao riješiti probleme s kožom

Zovem se Emanuela, učenica sam i živim u Osijeku. Želim vas upoznati sa svojim iskustvom o djelovanju Paraprotexa koji sam počela koristiti zbog problema s kožom. Kao i mnogi drugi vršnjaci mučile su me brojne akne po licu, prsima, a i leða su mi bila prekrivena aknama. Zamislite muku mlade  djevojke koja se želi moderno oblačiti, družiti i pri tome se želi osjećati lijepa i neopterećena. Prvih mjesec dana Paraprotex sam koristila redovito tri puta dnevno po jednu tabletu, a nakon što se moj problem riješio, i dalje sam ga nastavila uzimati svakodnevno po jednu tabletu na dan zbog prevencije. Zahvaljujući Paraprotexu moja koža je sada čista, a uz to sam ojaćala i imunitet. Od kad pijem Paraprotex ne sjećam se kad sam zadnji put bila prehlaðena ili bolesna, a prije toga prehlada je bila čest problem. Želim još napomenuti da koristim i Evening primose, po jednu kapsulu na dan i da više nemam tako bolne menstruacije kao što sam imala do sada. CaliVitine proizvode koristi i moja mama, koja već dugo pije Strong bones i Soju lecitin, a od prije 6 mjeseci i Menopausal koji joj je uspio obuzdati navale vrućine.

Pozdrav! Ella G. Hvala! (CaliNews br.41, svibanj 2008)

OCEAN 21

Njihova aktivna materija, alginska kiselina, takva je vrsta ugljenog hidrata koja sprečava apsorpciju teških metala (stroncium, kadmium, plutonijum, barijum), u slučaju da dospeju u organizam.

Opširnije pogledajte u  OCEAN 21

5,790.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

OXY MAX

Kapi stabilizovanog kiseonika koje se ukapaju u čašu negazirane mineralne vode nadoknađuju nedostatak kiseonika u našem organizmu. Kod prevencije vaskularnih oboljenja (gangrene) i problemima sa parazitima u organizmu. Pakovanje 60 ml

Opširnije u OXY MAX

6,699.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

DIGESTIVNI ENZIMI

Komplet enzima za bolje varenje. Velika pomoć kod problema sa pankreasom.

Dataljnije o DIGESTIVNI ENZIMI

2,770.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

HLOROFIL - DETOKSIKATOR

Svakom se preporučuje da povremeno očisti svoj organizam od otrova, da koristi antioksidante, da regeneriše jetru, da poboljša rad imunog sistema. Preporučujemo ga za unutrašnju dezodoraciju i sprečavanje lošeg zadaha, za bolje zarastanje rana, otklanja bolove u grlu i smanjuje osećaj umora. Može pomoći zarastanje čira na želucu, saniranje reumatoidnog artritisa, otklanjanje zatvora i kao opšti roborativ.

Opširnije u HLOROFIL – DETOKSIKATOR

3,999.00 RSDCena:
€ 27.00
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Strong bones PLUS

Za resavanje problema sa osteoporozom i svim kostano zglobnim problemima. Ubrzava zarastanje preloma kosti. Najbolje je uzimati preventivno!

Detaljno o STRONG BONES

2,220.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Paraprotex

Prirodni antibiotik i detoksikator. Protiv svih parazita u našem organizmu!!

Deetaljnije o PARAPROTEX

Protiv bakterija, virusa i gljivica: Prirodni antibiotik. Rešava infekcije.
3,999.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

C 1000 plus

C vitamin od 1000 mg koji se postepeno oslobađa u organizmu tokom 20-tak sati od momenta kada ga popijemo. To je oko 50 mg na sat…preporuka FDA. Ne postoji mogućnost da se predozira. Nema procesa u organizmu gde ne pomaže.

Detaljno o Vitamin C

Pakovanje je od 100 tableta

2,469.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

EVENING PRIMROSE OIL

Višestrana pomoć organizmu za uspostavljanje homeostaze – balansa organizma.

Štiti od srčanih oboljenja, krvarenja u mozgu, visokog krvnog pritiska i gojaznosti.

Detaljnije o  Evening Primrose Oil

2,299.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Triple potency lecitin

Lecitin potpomaže podmazivanje hrskavice velikih zglobova. Protiv jutarnje ukočenosti u kolenima, kukovima, ramenima, okštavanje vratne kičme sa bolom,…  Pomozite sebi još danas. Pakovanje od 100 gel kapsula.

Detaljnije o TRIPLE POTENCY LECITIN

3,899.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

MENOPAUSAL formula

Najuspešnija nadoknada potrebnih supstanci protiv svih neprijatnosti u menopauzi.

4,699.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Dajte komentar

4 i 9 je
Please leave these two fields as-is: