BEE POWER

Sačuvane sve prirodne osobineBee Power je preparat koji sadrži matični mleč. Jedan od glavnih sastojaka matičnog mleča je HDA, supstanca koja ima antimikrobni efekat na nekoliko vrsta bakterija i gljivica. Sadrži čitav niz kompleksa vitamina B, pored mineralnih soli i elemenata u tragovima (sumpor, mangan, nikl i kobalt). Matični mleč je prirodni izvor vitamina A, C, D i E, minerala, folne kiseline, enzima i osamnaest vrsta aminokiselina…

-        Osobama koje su u potrazi za prirodnom imunološkom zaštitom

-        Deci, kao pomoć u jačanju imunog sistema i povećanju apetita

-        Tokom stresnih životnih perioda u cilju poboljšanja telesnih performansi

-        U cilju jačanja tela tokom oporavka od bolesti

Da li ste znali da matica, koja se hrani isključivo matičnim mlečom, ima prirodan životni vek u trajanju od 3-4 godine (!), za razliku od pčela radilica koje žive tek 4-6 nedelja, sve zahvaljujući bogatom nutritivnom sadržaju matičnog mleča?

BEE POWER

Liofilizovana MATIČNA MLEČ 50 kaps.

Detaljnije o BEE POWER

1,379.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...
Možete poručiti i telefonom 063 521 847 Blagoje
Pažnja!
Imajući u vidu da matični mleč nastaje od polena, meda i faringijalnog sekreta pčela radilica, ne preporučuje se osobama koje su alergične na polen i pčelinje proizvode! Ukoliko u toku primene ovog proizvoda dođe do alergijske reakcije, odmah prekinuti konzumaciju! Čuvati na hladnom mestu, imajući u vidu da toplota podstiče razlaganje!
50
mg

Koncentrat matičnog mleča (ekvivalent dozi od 150 mg svežeg matičnog mleča)
Dajte komentar

4 i 13 je
Please leave these two fields as-is: