Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

GREEN CARE – lucerkaŠtiti sluzokožu želuca od kiseline Green Care sadrži alfalfu (lucerku), koja se od davnina primenjuje u narodnoj medicini, zbog niza svojih dobrih svojstava. Prirodni je diuretik i može biti prigodan dodatak alkalnim dijetama. Sadrži mnogo vitamina i mineralnih materija, koje doprinose normalnom funkcionisanju organizma. Alfalfa (Medicago sativa), poznata u Evropi uglavnom kao izvor stočne hrane, koristi se u tradicionalnoj medicini na osnovu dugogodišnjih iskustava. Danas, rezultati naučnih istraživanja potvrđuju da su delovi lucerke koji rastu iznad zemlje, tačnije listovi, bogati beta karotinom, vitaminima B, C, D, E i K, kao mineralima, kalijumom, gvožđem, kalcijumom i fosforom. Poslednja dva elementa su veoma korisna za koštani sistem i za zube, posebno organizmima u periodu rasta i razvoja. Zahvaljujući visokom sadržaju hlorofila, alfalfa ispoljava izvrsno detoksikaciono dejstvo. Pomaže upijanje ugljenih hidrata, proteina, kalcijuma, gvožđa i nekoliko minerala u tragovima, kao i njihovo ugrađivanje u organizam. Alfalfa i ekstrakt načinjen od nje posebno je koristan za starije osobe, jer povećava fizičku snagu i vitalnost, i doprinosi boljem snu. Obzirom na to da sadrži visok procenat vitamina rastvorljivih u masnoći, a oni se akumuliraju u organizmu, preporučuje se konzumiranje alfalfe u periodu od samo 2-3 meseca, a nakon toga napraviti pauzu. Alfalfa je dobila naziv ‘veliki iscelitelj’ od biologa Franka Bouera. U skladu sa njegovim istraživanjem, ova biljka sadrži 8 životno važnih enzima. Pored toga, u svakih 100 grama alfalfe se može naći 8000 I. J. (internacionalnih jedinica) vitamina A i 20.000-80.000 I. i J. vitamina K.

PAŽNJA!

Nakon dva-tri meseca kontinuiranog uzimanja, preporučuje se napraviti pauzu od mesec dana.

Osobe koje uzimaju anti-koagulante, trebaju konsultovati svog lekara pre početka uzimanja bilo kojeg preparata koji sadrži vitamin K!

GREEN CARE

Svestran proizvod koji pomaže svojim hlorofilom, dovodi organizam u homeostazu. Poboljšava varenje. Pomaže kod problema sa čirem na želucu.

Detaljnije o GREEN CARE

2,069.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Preparat možete poručiti i na  telefon  063 521 847 Blagoje

Isporuka na teritoriji cele EU

Dajte komentar

3 i 2 je
Please leave these two fields as-is: