Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

IMMUNAID-protiv alergija

Komponente Mačja kandža i cink u preparatu ImmunAid značajno doprinose pravilnom funkcionisanju imunog sistema.

Ova dva aktivna elementa međusobno pojačavaju efekte svojim sinergističkim zajedničkim delovanjem. Naš imuni sistem igra odlučujuću ulogu u zaštiti organizma od raznoraznih oboljenja. A da bi imuni sistem besprekorno funkcionisao, moramo ga čuvati i jačati.

Koru, listove i korenje Mačje kandže, Južno-Američki indijanci već više od 2000 godina koriste za lečenje mnogobrojnih oboljenja. Aktivne sastojke biljke je moderna nauka već uglavnom identifikovala, i tako su mehanizmi aktivnih materija danas već poznati. Jedan deo aktivnih materija poseduje značajne antioksidantske osobine. Prema ispitivanjima, dokazana su sledeća svojstva ove biljke: sprečavanje nastajanja zapaljenja, uništava viruse i štetne slobodne radikale. Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospešuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tela. Za neke sastavne elemente mačje kandže se otkrilo i to, da imaju diuretička svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sistema, tj. pomažu u opuštanju.

U Evropi je mačja kandža dospela u žižu javnosti zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja. Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora. Cink, ima izuzetno značajanu ulogu u pravilnom radu imunog sistema, koja se ne može zameniti ni jednim drugim oligo elementom. Naučno je dokazana činjenica, da što manje cinka ima neko u organizmu, to mu je slabiji imuni sistem. To rezultira mnogo većom mogućnošću za zarazama. Cink pospešuje aktivnost i stvaranje elemenata koji igraju ulogu u radu imunog sistema organizma. Te zaštitne ćelije (“jedu” uzročnike i strana tela, i tako ih onesposobljavaju) i „memorijske ćelije” (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuslovno pokreću specifične ćelije-ubice, tj. stvaranje antitela.

Upotreba:

Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 3 puta po 1 tabletu dnevno.

Pakovanje:

180 tableta

Sastav:

Mačija kandža

400 mg

Cink glukonat

3 mg

Mačja kandža

Svetska zdravstvena organizacija u njenu čast je organizovala kongres u Ženevi, na kome je 1994. godine, zvanično uvršćena u red medicinskog bilja. Čime je ova skromna lijana zaslužila ovakve počasti? Naučnici tvrde, neverovatnim lekovitim svojstvima, koja mogu da dovedu do revolucije u lečenju najtežih bolesti! Duboko u srcu tajanstvene amazonske prašume, raste naizgled neugledna, drvenasta loza, sa trnjem nalik na mačje kandže.

Ni jedna biljka, od otkrića kinina u 17. veku, nije privukla toliku pažnju naučnika kao Uncaria tomentosa ili mačja kandža Vešto se kači za moćna stabla tropskog drveća, kao puzavica vere u visine, ka nebu i svetlosti. Ima koru braon boje sa pukotinama po dužini. List je jednostavan u obliku koplja, cvet sitan, žućkasto beo, plod bobičast i suv, seme se samo rasipa. Ime joj je Uncaria tomentosa.

U recepturi mudrih Inka postoji više od 30 vrsta Uncarie, ali je tomentosa najlekovitija. Njeno ime u rodnom Peruu je mačja kandža. Još u spisima drevnih indijanskih plemena, starim više od 2000 godina, nađene su recepture vezane za list, koren i koru ove biljke, koje su Inke, a potom Ašaninke i Konibe koristile za spravljanje melema, čajeva i tinktura. Ašaninke biljku i danas koriste za oporavak posle porođaja, čišćenje bubrega, zaceljenje dubokih rana, lečenje astme, artritisa, raka…
Plemena u Peruu njom isceljuju tumore, sve upale i čireve. Domoroci iz Kolumbije saniraju gonoreju i diztenteriju, a plame Kašibo je vekovima koristi za čišćenje krvi i jačanje organizma. Privučeni pisanim dokumentima i još više isceliteljskim efektoma biljke, naučnici modernog doba su inicirali njeno detaljno ispitivanje.

Broj jedan za imuno-sistem

Utvrđeno je da su glavna lekovita svojstva u kori, mada se prerađuju i koren i list. Austrijski naučnici su 70.-tih godina prošlog veka, prvi objasnili značaj alkaloida iz mačje kandže, od kojih bar 6 mogu da povećaju otpornost organizma i do 50%. Oni daju snagu belim krvnim zrncima da progutaju i unište opasne mikroorganizme. Otkrivena su antikancerogena svojstva drugih sastojaka mačje kandže. Klinički je dokazano da 5 alkaloida imaju anti-leukemijsko dejstvo, a razni ekstrakti kore i korena antitumorne odlike. Ovo je dovelo da svetske upotrebe mačje kandže kao dodatnog sredstva u lečenju raka i SIDE, ali i drugih bolesti koje negativno utiču na imunološki sistem.

Čuva od raka – IMMUNAID

Pored toga što izuzetno jača odbrambenu snagu organizma, mačja kandža sadrži i jake antioksidante, koji vezuju slobodne radikale, sprečavaju njihovo razorno dejstvo na naše ćelije i ubrzano ih izbacuju iz njih. Pojedini sastojci ove biljke aktivno čiste organizam od otrova i izbacuju kancerogene supstance, koje mogu da izazovu najteža oboljenja.

Leči od upala – IMMUNAID

Upalne procese bilo kog porekla (uzrokovane bakterijama ili gljivicama), glukocidi iz biljke suzbijaju od 46-89%. Ova činjenica potvrđuje njenu tradicionalnu upotrebu u lečenju artritisa, reume, čira na želucu, a rešava i problem upale sluzokože creva, jednjaka, usne duplje… Mačja kandža uspešno sanira sve upalne procese, deluje kao prirodni antibiotik, regeneriše sluzokožu i uspostavlja normalnu funkciju posle bolesti.

Zaštita pušača

Na univerzitetu u Milanu, Renato Rici je izveo eksperiment sa mačjom kandžom ispitujući njenu sposobnost čišćenja organizma od kancerogenih supstanci. Ispitivanje je sprovedeno na pušačima, jer se zna da mokraća pušača sadrži opasne mutagene sastojke. Pusle samo dve nedelje uzimanja lekovite biljke, mokraca ispitanika je bila-čista. Eksperiment je jasno pokazao da mačja kandža značajno umanjuje rizik od raka i drugih degenerativnih bolesti.

Prevencija alergija -IMMUNAID

Kada alergijska reakcija jednom krene, vrlo je teško zaustaviti je, pa je najbolje delovati preventivno. Ukoliko par nedelja pre sezone alergija počnete sa upotrebom biljnih lekova koji smanjuju prejak alergijski odgovor, možete smanjiti alergijske simptome ili ih potpuno izbaciti. Na taj način, i ako dođe do ispoljavanja simptoma alergije, manja je potreba za lekovima (antihistaminicima, lokalnim vazokonstriktorima), pa su manja i neželjena dejstva.

Već ste sigurno čuli, da klasična medicina alergiju ne leči. Svi lekovi za alergiju deluju na takav način, da uklanjaju ili ublažavaju simptome alergije.Takvi lekovi blokiraju reakciju imunog sistema ili u težim slučajevima, potiskuju rad celog imunog sistema uz pomoć lokalnih i sistemskih steroida. Iako takav pristup može pomoći, on nudi samo ublažavanje simptoma i ništa ne poduzima da bi rešio pravi uzrok bolesti.

Pacijenti zavise o svojim lekovima i pate od mnogih nuspojava. Najgore u svemu tom je, da pacijenti stalno potiskuju svoj imuni sistem, što još više pogoršava njihovo zdravstveno stanje.

Zdravi organizam sposoban je sam sebe zaštiti od bolesti. I suprotno, oslabljeni imunitet može biti uzrok mnogih zdravstvenih problema, uključujući i alergiju.

U naše doba oslabljeni imunitet je vrlo širok problem. Za to su najviše krivi zagađena okolina, nezdrav način života i nepravilna ishrana.

Pripremite svoj organizam pre nego što krenu alergije!


Upotreba je 2 x 1 tableta sa dosta tečnosti. Pakovanje je od  180 kapsula. Ulaganje je oko 18 dinara dnevno.

IMMUNAID protiv gripa

Kombinacija mačija kandža i cink veoma pomažu u proizvodnji belih krvnih zrnaca, jačaju odbrambene sposobnosti organizma, podižu imunitet. Borac u prevenciji GRIPE.

4,300.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Možete poručiti na  063 521 847   Blagoje  (+381 63 521 847)

Dajte komentar

3 i 10 je
Please leave these two fields as-is: