Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

INFANT FORMULA – za bebe
Za zdrave bebe
Dojenački period je u razvoju deteta od presudnog značaja. Pravilno ishranjena beba je zdravija, brže i nesmetano se razvija, brže uči i znatno je bolje raspoložena. Pred majkama je danas veoma težak zadatak ukoliko žele da pravilno hrane svoje bebe jer namirnice u procesu proizvodnje, prerade i pripreme hrane izuzetno mnogo gube od svojih vrednosti, kako hranljivih tako i u pogledu sadržaja vitamina i minerala. U tom pogledu veoma često ne zadovoljavaju ni komercijalni proizvodi iz programa dečije hrane, a isto se odnosi i na ishranu dojilja.

Štetni uticaji iz životne sredine kojima su izloženi majka i dete (radioaktivna i druga zračenja, zagađenje vode, zemljišta, vazduha, razni lekovi i stresne situacije) višestruko povećavaju potrebe za unosom raznih vitamina i minerala.

Bebivitamini sazdani na bazi prirodnih sastojaka pružaju ogromnu pomoć u ranom razvojnom periodu bebe.  Koje sve sastojke sadrže moderni multivitaminski preparati namenjeni bebama? Vitamini koje sadrže potpuno su prirodnog porekla.

Vitamin A najčešće  poreklom iz ribljeg ulja, E vitamin (tokoferol) dobija se iz prirodnih biljnih ulja. Glavni vitamini iz B-grupe i vitamin C su takođe iz prirodnog porekla. Vitamini za bebe su u tečnoj formi, prijatnog voćnog ukusa  sa dozirnom kapaljkom.

INFANT FORMULA za bebe

Dodatak vitamina za bebe koje ne možemo u dovoljnim količinama uneti ishranom.

Detaljno o INFANT FORMULI

1,959.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Možete poručiti i telefonom 063 521 847  Blagoje (+381 63521847)

Isporuka u celoj EU

Dajte komentar

9 i 12 je
Please leave these two fields as-is: