Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

MEGA PROTECT – zaštitnik


Zaštitnik zdravlja


Izvanredno kompleksan antioksidantni preparat, koji, pored poznatih antioksidantnih vitamina i oligoelemenata, sadrži i ekstrakt zelenog čaja, CoQ10, biljne karotinoide i aminokiseline. Njegov posebni dejstveni princip je ekstrakt Ginkgo bilobe. Njegovi sastojci obezbeđuju efikasnu funkciju odbrambenog mehanizma organizma.

Antioksidantima nazivamo materije koje pomažu u vezivanju štetnih slobodnih radikala. Izvanredan antioksidantni dejstveni princip je prastara paprat Ginkgo biloba, koja je, u stvari, najstarije drvo u istoriji Zemlje. Ona je postojala još pre 200 miliona godina, u vreme dinosaurusa, i od tada se jedva menjala, pa je stoga možemo smatrati živim fosilom. Njeno lišće i seme koristila je još i stara kineska medicina, prvenstveno za poboljšanje periferne cirkulacije i za bolju prokrvljenost mozga. I savremena nauka priznaje široko dejstvo Ginkga u zaštiti zdravlja, a u Evropi on danas predstavlja jedan od najrasprostranjenijih dodatakaishrani prirodnog porekla. Ubikinon (koenzim Q10) je najpoznatiji antioksidantni dejstveni princip. Antioksidantni vitamini su retinol, beta-karotin i vitamini C i E. Među oligoelementima selen, cink i mangan imaju antioksidantna svojstva.
Neprobojni štit.


MEGA PROTECT - zaštitnik

Sastojci obezbeđuju efikasnu funkciju odbrambenog mehanizma organizma.

Preporučuje se kod svih problema sa oslabljenom cirkulacijom perifernih krvnih sudova (hladne ruke i noge, slabljenje vida, katarakta, posle infarkta, posle šloga,…) Naravno, najbolje je pre nastanka bolesti, za popravljanje zdravlja.

Opširnije u TOP PROIZVODI

3,899.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Možete poručiti i pozivom na telefon 063 521 847 Blagoje      (+38163521847)

Dajte komentar

5 i 11 je
Please leave these two fields as-is: