Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

RESVERATROL-eliksir života

RESVERATROL je polifenol koji se u prirodi nalazi u opni bobice crnog grožđa, bobičastim plodovima, šljivama, kikirikiju, japanskom troskotu i drugim biljkama.

To je prirodni antioksidant koji u organizmu deluje tako što utiče na smanjenje agregacije crvenih krvnih zrnaca i utiče na prohodnost i fleksibilnost krvnih sudova, a to je od velikog značaja za zdravo funkcionisanje kardiovaskularnog sistema.


resveratrol

  • reguliše  krvni pritisak
  • protiv ateroskleroze i povišenog holesterola
  • smanjuje rizik od nastanka raka
  • snažno antioksidativno djelovanjeResveratrol Plus (60 kapsula)Jedan od sastojaka koja je povezan sa dobrim zdravljem Francuza  je resveratrol, sastojak crnih vina koji štiti grožđe od plesni. On se stvara u većim količinama ukoliko je godina vlažna pa više plesni napada grožđe, a ukoliko je godina sušna i nema plesni, stvara se manje resveratrola.

Resveratrol se ubraja u jake antioksidanse, a ima  niz blagotvornih učinaka na naše zdravlje.

Najvažnija primena resveratrola vezana je za zaštitu krvnih sudova i srca. Naime, resveratrol sprečava/ograničava srčanu fibrozu – prilično čest uzrok smrti.

To je stanje izazvano povišenim pritiskom, a sastoji se od naglog aktiviranja ćelija koje luče kolagen te s vremenom izazivaju zadebljanje srčanog mišića. U takvim okolnostima srce sve teže pumpa i nastaju tegobe koje mogu voditi u smrt.

Ova ključna istraživanja obavljena su na Northeastern Ohio Univesities College of Medicine pod rukovodstvom prof. dr. Gary Meszarosa (American Journal of Physiology Heart and Circulatory Physiology).


Resveratrol blagotvorno deluje i na mozak. Objavljen je zaključak istraživanja na Univerzitetu Cornell. Istraživači su zabeležili da je dnevno uzimanje resveratrola  prouzrokovalo značajno smanjenje plaka na mozgu (od 48 do 90%), koji inače doprinosi pojavi neuroloških bolesti (Alzheimer i dr).

Resveratrol smanjuje znakove upalnih bolesti creva uključujući proliv i rektalno krvarenje, sprečava grč srčanog mišića, usporava zgrušavanje krvi, sprečava stvaranje plaka na mozgu i krvnim sudovima, blagotvoran je kod dijabetesa.


U decembru 2007.g. , rad Rahmana na Univerzitetu Rochester pokazao je da resveratrol povišava unutarćelijske nivoe  glutationa u ćelijama pluća što ga čini odličnim saveznikom i zaštitnikom svih pušača kao i onih koji već imaju neko oštećenje pluća ili tumor pluća. (American Journal of Physiology. Lung Cellular and Molecular Physiology 294) .

Resveratrol povećava nivo prirodnog testosterona što je privlačno mnogim muškarcima.


Sastojci u jednoj kapsuli:

Resveratrol iz korena i rizoma japanskog dvornika

(Polygonum cuspidatum Sieb., 50% trans-resveratrola)……………………100 mg

Koncentrat semenki grožđa (Vitis vinifera)……………………………………………50 mg

Koenzim Q10……………………………………………………………………………………20 mg

Trebalo bi da popijete 10 boca crnog vina i konzumirate 4 kg lososa da dobijete toliko resveratrola i CoQ10 koliko sadrži jedna tableta Resveratrola Plus!

Napomena

Po svojoj građi resveratrol je sličan fitoestrogenima te ga, s obzirom na proestrogensko delovanje, neki istraživači ne preporučuju ženama koje uzimaju oralna kontraceptivna sredstva, ženama koje žele zatrudneti, trudnicama te deci do 18 godina.


RESVERATROL  PLUS   sadrži 60 kapsula možete poručiti na +381 63 521 847  Blagoje

RESVERATROL

Najjači antoksidant sa garancijom!

4,299.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Isporuka važi za celu EU (placanje pouzecem)

Dajte komentar

4 i 8 je
Please leave these two fields as-is: