Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

TEČNI C VITAMIN

Liquid C +  bioflavonoidi sa šipurkom nije samo jedan novi tip preparata sa  sadržajem vitamina C u mnoštvu ponude proizvoda tog tipa, nego je jedan  kompleksni antioksidantni preparat, čiji aktivni sastojci mogu značajno  doprineti očuvanju našeg zdravlja i opšteg raspoloženja. Zahvaljujući  tečnoj formi, može predstavljati idealno rešenje za sve one osobe, koje  ne mogu ili ne vole da uzimaju tablete.

Ko još nije čuo za značajno blagotvorno dejstvo vitamina C na naš organizam?

Prilikom  kreiranja našeg proizvoda, akcenat je bio stavljen na maksimalno  iskorišćavanje blagotvornih dejstava vitamina C, a za postizanje toga je  formula upotpunjena sa nekoliko sastojaka, koje deluju sinergistički sa  vitaminom C.

Ovi „pomoćni sastojci” su na primer dobro poznati bioflavonoidi, koji pored snažnog antioksidativnog dejstva imaju važnu ulogu i u  procesima apsorpcije vitamina C, kao i ekstrakt šipurka, koji je jedan  od najpoznatijih prirodnih izvora vitamina C.

Specifičnost preparata je zaštićena formula Quik-Sorb® kompleksa, koja je posebna mešavina đumbira, amle (Emblica officinalis)  i paprike, koja značajno doprinosi apsorpciji i iskoristivosti. Sve ove  delotvorne sastojke možete naći u vidu jednog tečnog preparata veoma  prijatnog ukusa, čija konzumacija može predstavljati prijatno iskustvo  za sve korisnike.

Skorbut  kao klasično obolenje koje nastaje usled deficita vitamina C se srećom  više ne javlja u značajnijoj meri među populacijom razvijenijih država,  ali dobro je znati, da su stvarne potrebe organizma uglavnom veće za  većinu nas nego što se unosi na dnevnom nivou. Ovo je posebno važno za  one osobe, koje ne konzumiraju odgovarajuće količine svežih namirnica  bogate sa vitaminom C (povrće, voće) ili drže stroge dijete. Pored toga,  postoje još i brojni spoljašnji faktori, koje su u ovo moderno doba  postali svakodnevni i neizbežni, a koji dodatno mogu uvećati potrebu za  vitaminom C. Ti faktori mogu biti trudnoća ili profesionalno bavljenje  sportom, ali i mnogobrojni negativni faktori koji su povezani sa  životnim stilom, poput pušenja, zagađenja vazduha usled smoga, primena  određenih lekova (npr. kontraceptivi, aspirin), kao i stres.

PAŽNJA!

Nakon otvaranja proizvod treba držati u frižideru!

Prilikom primene treba koristiti dozator koji se dobija uz      proizvod!

Za zaslađivanje i dodavanje arome smo koristili nektar bio agave (Agave  americana) i citrusno ulje.

Liquid C + bioflavonoidi sa šipurkom

Aktivni sastojci / 2,5 ml:

Vitamin C                                          166.6 mg

Kalcijum                                            7,8 mg

Citrus bioflavonoida                           166.6 mg

Ekstrakt šipurka                                166.6 mg

Upotreba: 2,5 ml dnevno.

Tečni C vitamin

Ovo zaista ne možete pronaći u apotekama. Pakovanje od 237 ml. Dnevna doza 2,5 ml u 2 dl vode.

Opširnije u TOP PROIZVODI

2,379.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Možete poručiti i telefonom na 063 521 847 Blagoje (+38163521847)

Dajte komentar

3 i 11 je
Please leave these two fields as-is: