Skype MeÖ!

Razglasi o www.MojVitamin.com - Facebook, Twitter, Gmail, MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Slobodno pitajte i poručite

Blagoje 

063 521 847

+38163521847

poruka i na SKYPE blagoje.rodic

TRIPLE POTENCY LECITINPodmazuje zgloboveSoja lecitin je prirodna materija izvanrednih osobina, malo poznata širem krugu ljudi. Njegovi glavni sastojci su holin i inzitol u obliku fosfatidil-holina. Holin igra ključnu ulogu u izgradnji strukture bioloških opni i često se vezuje za vitamine. Inozitol se u manjoj ili većoj količini nalazi u namirnicama biljnog porekla, a soja ga sadrži u izobilju. Ljudski mozak deponuje velike količine inozitola. Holin i inozitol se pofunkciji smatraju „sagorevačima“ i razlagačima masti.

Lecitin snižava nivo holesterola u krvi, prečišćava zidove krvnih sudova i pojačava rad srčanog mišića. Kako uobičajena ishrana kod nas sadrži znatno veću količinu masti od optimalne, gotovo svaki čovek ima povećane potreba za unosom lecitina. Drugi  važan učinak lecitina je da u velikoj meri smanjuje ili čak u potpunosti otklanja bolove u zglobovima.

Redovno uzimanje lecitina osposobljava one osobe koje pate od zglobnih bolesti da obavljaju takve aktivnosti koje zbog bolova u zglobovima ne bi bile u stanju da izvršavaju. Drugim rečima olakšava im  svakodnevni život.

Lecitin je pored navedenih dejstava, od velike koristi kod ljudi osetljivih na vremenske promene (meteoropate). Uzimanje lecitina je skoro neophodno kod sportista čiji je učinak umanjen zbog nelagodnosti ili bolova u zglobovima. Lecitin daje kosi zdravu boju i sprečava njeno opadanje.

Pomoću lecitina može da se spreči nastanak ekcema.

Lecitin pojačava moć koncentracije i pamćenja i deluje umirujuće na nervni sistem.

Lecitin uzet sa medom izvanredno poboljšava funkciju mozga i vraća vitalnost. Takođe omekšava koegzistenciju stolice i otklanja nadutost.

Tripl potency lecitin se koristi 1 tableta dnevno pre ili za vreme jela. Kod posebno jakih bolova u zglobovima (npr. kod promene vremena) navedene količine se mogu duplirati ili čak višestruko povećati. Nije poznato nikakvo štetno dejstvo lecitina, a predoziranje nije moguće.

Pakovanje je  od 100 gel kapsula.

Triple potency lecitin

Lecitin potpomaže podmazivanje hrskavice velikih zglobova. Protiv jutarnje ukočenosti u kolenima, kukovima, ramenima, okštavanje vratne kičme sa bolom,…  Pomozite sebi još danas. Pakovanje od 100 gel kapsula.

Detaljnije o TRIPLE POTENCY LECITIN

3,899.00 RSDCena:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Možete naručiti na 063 521 847  Blagoje   ili   +38163521847

2 komentara na “TRIPLE POTENCY LECITIN”

 • Triple Potency Lecitin koristim puna 4 meseca. Pomaže mi u koncentraciji, otklanja bolove u vratnom delu kičme kao i zglobovima ruku i nogu.
  Mogu reći da se osećam mnogo bolje, utiče i na dobro raspoloženje, prosto me tera na akciju, lakše se fokusiram i održavam mnogo duže koncentraciju.
  Moj savet je: uzimati ga stalno, svaki dan po jednu tabletu ujutru posle doručka. Ja sam pokušala da pauziram, međutim za desetak dana sam osetila stare boljke.
  Jednostavno ne treba eksperimentisati, svako ko oseti poboljšanje treba da ga uzima, on je svakako sastavni deo našega organizma i usled njegovog nedostatka dolazi do navedenih neprijatnosti koji nam smanjuju užitak življenja.  Magda(Citat)

 • Crni:

  Tacno stolica je redja. Vidjecemo kako cisti jetru od masti.  Crni(Citat)

Dajte komentar

10 i 15 je
Please leave these two fields as-is: