Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom. Sadrži 12.000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)

Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok sa jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.

Stabilizavani kiseonik Oxy Max dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja. Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu. Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i više godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje. Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

Izvor života Oxy Max – Barokomora na dohvat ruke

Šta je to? Bez ukusa, mirisa i boje, a bez njega nema života? Kiseonik! On je jedan od najučestalijih elemenata na zemlji. Pogledajmo na primer sebe. 96% našeg tela čine četiri glavna elementa: 3% azota, 10% vodonika, 18% ugljenika i čak 65% kiseonika. Dakle, ne oskudevamo u njemu, ili možda, i nije tako?Postoje razni oblici kiseonika na zemlji, čije nedostatke sve više osećamo jer ih nema u dovoljnim količinama.

Stotine milijardi ćelija našeg organizma ne može da opstane bez neprestane dovoljne snabdevenosti kiseonikom. Međutim, ćelije nisu u stanju da kiseonik preuzimaju neposredno iz vazduha i stoga im je potreban jedan specijalni prenosni sistem. Već i samo udisanje je jedan složen mehanizam. Pod kontrolom centralnog nervnog sistema dijafragma, a po potrebi i drugi disajni mišići obezbeđuju potrebnu snagu za udisanje vazduha. Kiseonik prolazi kroz filtere alveola (plućnih mehurića) u krv, odatle ulogu preuzima krvotok, koji pomoću pumpe (srca), saobraćajne mreže (krvnih sudova) i transportera (krvi) prenosi gasove do korisnika, samih ćelija.

U svakom minutu našeg života, u cilju održavanja stalnosti unutrašnje sredine (homeostaze), do ćelija mora da stigne 1 litar kiseonika. Kiseonik se u krvi nalazi u dva oblika. 99% ukupne količine kiseonika vezuje se za hemoglobin crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), a samo 1% se nalazi u slobodnom obliku rastvoren u krvnoj plazmi. Stoga, ceo sistem za snabdevanje kiseonikom može da se smatra kao jedinstvena celina: srce-pluća-krvotok-krv.

Dakle, ako naša spoljašnja sredina sadrži odgovarajuću količinu kiseonika, organizam je u stanju da ga preuzme i iskoristi.

Postoji li u našoj okolini ta potrebna količina kiseonika?

Odgovor je nažalost negativan!

Tokom proteklog (20-tog) veka pod uticajem tehnološkog razvoja i posledičnog aerozagađenja sadržaj kiseonika u atmosferi se neprestano smanjivao. Ovaj proces još uvek traje čiji je žalosni rezultat pad sadržaja kiseonika u vazduhu velikih gradova umesto nekadašnjih 22% pao na 12-15%. Stoga kiseonikom siromašna krvna plazma ima slično dejstvo na organizam kao kiseonikom siromašna morska voda na biljno-životinjski svet mora.

Kada bi ste imali priliku da poboljšate svoje zdravlje dodavanjem kiseonika – šta bi ste uradili sa tom prilikom?

Oxy Max se ukapa od 5 do 25 kapi u čašu negazirane mineralne vode i popije.

Rešava probleme sa metabolizmom, uništava streptokoke, stafilokoke, salmonele, koli bakterije, podstiče energiju i iskorišćavanje vitamina i minerala, pospešuje cirkulaciju, doprinosi jačanju snabdevenosti mozga kiseonikom i tako pozitivno utiče na sve mentalne funkcije.

Cena proizvoda je oko 44 Eura.   Plaćanje pouzećem.

Više možete pročitati u TOP PROIZVODIMA na ovom sajtu.