Vitamini za bebe

Sa dodatkom D vitamina za decu 2 - 12 godina

Postoji li veće blago od zdravlja deteta?

Kod dece u predškolskom i školskom uzrastu izuzetnu važnost ima unos odgovarajućih hranljivih sastojaka, vitamina i mineralnih materija.

Nedostatak ovih sastojaka može da prouzrokuje ozbiljne probleme po zdravlje i svakodnevne aktivnosti deteta, isto kao što u istoj meri utiče na život odraslih.

Period dojenja je odlučujući za dalji razvoj deteta. Adekvatno hranjeno odojče će kasnije biti zdravije, bolje će se razvijati i bolje učiti. Uglavnom, ni razne vrste dečije hrane, kao ni hrana koju uzima dojilja, ne sadrže DOVOLJNE količine vitamina, jer namirnice tokom proizvodnje, prerade i konzervisanja veoma mnogo gube od svoje početne hranljive vrednosti. U tom procesu su se smanjuje i sadržaj vitamina i minerala. Stoga je i u periodu dojenja upotreba multivitaminskih dodataka ishrani potrebna najmanje onoliko koliko i u odraslom dobu.

Infant formula je prirodni, tečni multivitamin sa dobrom apsorpcijom, namenjen bebama. Vitamin A je ekstrahovan iz ribljeg ulja, a vitamin E iz prirodnih biljnih ulja. Proizvod je u obliku ukusne tečnosti koja se lako dozira ( 10 kapi na dan).

Budući da ishrana dece ni izdaleka nije idealna, a pored toga i savremeni način ishrane je izgubio puno od svoje nekadašnje hranljive vrednosti, Preporučuje se da i ona  uzimaju dodatke ishrani koji sadrže vitamine i minerale. Lion kids vitaminske tableete za žvakanje, za decu predškolskog i školskog uzrasta, sačinjene su od prirodnih dejstvenih principa, sa efikasnom apsorpcijom zahvaljujući helatnom obliku minerala. Ne sadrže šećer, kao ni veštačke boje i konzervanse. Poklopac boćice garantuje sigurnost od dečije radoznalosti. Tablete su obliku životinjica. Dodatak je vitamin D koji je neophodan za pravilan razvoj kostiju i zuba. Preporučuje se 1 do 3 tablete dnevno u zavisnosti od uzrasta ( 2 – 12 godina).

[wpsc_products product_id=’29’]

[wpsc_products product_id=’40’]

[wpsc_products product_id=’63’]