Holesterol, Lipidi

  • · Riješene povišene masnoće!

Željela bih vam opisati svoje iskustvo u rešavanju problema povišenihmasnoća u krvi te visokog tlaka i problema s probavom. Zbog povišenih masnoća u krvi godinu dana sam uzimala propisanu terapiju te odreðene čajeve, no bez većeg uspjeha. Nezadovoljna rezultatima odlučila sam u terapiju uključiti i neke prirodne proizvode. To sam i učinila u veljači ove godine. U moj osnovni paket uključila sam Nopalin, Cholestone i Omega 3. U kolovozu sam ponovila laboratorijske pretrage, a rezultati su ovaj put bili izrazito optimistični: kolesterol se s 8 spustio na 5,2; LDL se prepolovio te je sada u granicama normale. Dodatni učinak prirodne terapije bila je i normalizacija krvnog tlaka te su sada potrebne daleko manje doze lijekova za tlak. Jako sam zadovoljna i djelovanjem Trimexa, kojega sam pila tek mjesec dana, ali ga namjeravam ponovno konzumirati.

Trimex se pokazao i kao dobar diuretik i u svladavanju apetita. Takoðer sam oduševljena djelovanjem probavnih enzima (Digestive Enzymes) koji su me riješili opstipacije i osjećaja nadutosti. Očekujem da će sljedeći rezultati biti još bolji te da ću uz ove proizvode uspjeti riješiti i neke druge probleme.

Jelena Jerković vms, Slavonski Brod, (CaliNews br.45, sijeèanj 2009)

  • Moj uspjeh s preparatima Calivite

Poštovani čitatelji ovih stupaca, drago mi je što sa vama mogu podijeliti svoje iskustvo s preparatima Calivite, uz želju da moje iskustvo pomogne i drugima sa sličnim problemima. Naime, moje je genetsko naslijeðe sklonost ka problemima u metabolizmu masti, a zbog negativnih iskustava s lijekovima unutar obitelji, odlučila sam ovaj problem riješiti isključivo na prirodan način. Zadnjih godinu i pol redovito trošim Cholestone, Nopalin i Omega 3. Rezultat moje upornosti su smanjene vrijednosti ukupnog kolesterola za čitavu jedinicu, smanjen je loš kolesterol LDL, smanjeni su i trigliceridi. Da ovi preparati djeluju i na zdravlje jetre vidi se u činjenici da su smanjene vrijednosti vldl čestica (1.18 prije godinu i pol, a sada 0.95) koje se stvaraju u jetri i iz kojih se stvara LDL. I još nešto, vrlo značajno: uz pomoć ovih preparata uspjela sam povećati vrijednosti dobrog kolesterola HDL što je posebno teško postići.

Svima srdačan pozdrav i puno zdravlja!

Vilma Galjanić, Mali Lošinj, (CaliNews br.45, siječanj 2009)

[wpsc_products product_id=’55’]

[wpsc_products product_id=’61’]

[wpsc_products product_id=’54’]

[wpsc_products product_id=’51’]

[wpsc_products product_id=’44’]