Stres, Šećer, Kilogrami

  • · Sretni članovi CaliVite!

Kao pedesetogodišnjak osjetio sam potrebu da prekontroliram zdravlje nakon dužeg vremena. Osim kroničnog problema sa hemoroidima, pregled je otkrio novi problem – onaj sa masnoćama. Pokušao sam ga riješiti najprirodnije – prehranom i dugim šetnjama, ali nakon više mjeseci masnoće su i dalje bile visoke (ukupni kol 7.74; LDL 5.64). Došavši u kontakt sa distributerom CaliVite doznao sam za Calivitine dodatke prehran i, te su mi veæ nakon mjesec dana uzimanja Rhodiolina u borbi protiv stresa i Trimexa za regulaciju masnoća i šećera, masnoće pale na 6,45. Po savjetu lekara, dodao sam Stress B komplex i Ocean 21, koji je izabrala i moja majka, a uz to sam pojačao prehranu Vitalom 0 i Koenzimom Q 10 za podizanje imuniteta. Nakon 3 mjeseca, masnoće su pale (KOLES.6,25, LDL 4,01, HDL 1,83). Ujedno sam popravio probavu i riješio hemoroide lecitinom i kalcij magnezijem (Strong Bones), kojeg takoðer uzima i majka zbog osteoporoze. Počeo sam i sam preporučivati proizvode, te sam poznanicima pomogao da smršave uz  Trimex (čak 4 kg mjesečno), a 74-godišnjoj prijateljici majke prije operacije kukova pomogli su OxyMax, Q 10, kalcij magnezij i Joint Protex da prošeta nakon manje od mjesec dana korišten ja!

Nakon uvjerenja u izvanrednu snagu CaliVitinih dodataka prehrani, postao sam doživotni zaljubljenik i zagovaratelj CaliVite koja nam omogućuje da što kvalitetnije samostalno i odgovorno održavamo vlastito zdravlje, što je u konačnici puno povoljnije i bolje rješenje nego da to činimo uz pomoć klasičnih lijekova.

P.Ž. iz Crikvenice, (CaliNews  br.43, rujan 2008)

  • · Pozdrav iz Istre.

Zovem se Vera, živim u Pazinu i bavim se poljoprivredom. Saradnik sam CaliVite i vrlo sam zadovoljna proizvodima. Prošlu sam godinu uzimala Nopalin i Trimex te sam izgubila 5 kg bez dijete. Imala sam problema sa povišenim krvnim tlakom koji se kretao do 150, uz povremeno lupanje srca, naročito kada se naðem u nekim stresnim situacijama. Posebno su me mučili ciklusi koji su bili bolni, često sam imala grčeve, a postali su i neredoviti kako se približava menopauza. Zato sam odlučila isprobati Menopausal i sada, nakon tri mjeseca korištenja, ciklusi su redoviti, bez bolova i grčeva. Šalim se sa poznanicima da se sada osjećam kao mlada djevojka. Suprug je najvjerniji svom omiljenom Cholestonu, jer želi imati čiste krvne žile. Oboje smo jako zadovoljni CaliVita proizvodima te ih rado preporučujemo drugima.

Pozdrav, Vera Škof, Pazin, (CaliNews br.43, rujan 2008)