BEE POWER

Sačuvane sve prirodne osobineBee Power je preparat koji sadrži matični mleč. Jedan od glavnih sastojaka matičnog mleča je HDA, supstanca koja ima antimikrobni efekat na nekoliko vrsta bakterija i gljivica. Sadrži čitav niz kompleksa vitamina B, pored mineralnih soli i elemenata u tragovima (sumpor, mangan, nikl i kobalt). Matični mleč je prirodni izvor vitamina A, C, D i E, minerala, folne kiseline, enzima i osamnaest vrsta aminokiselina…

–        Osobama koje su u potrazi za prirodnom imunološkom zaštitom

–        Deci, kao pomoć u jačanju imunog sistema i povećanju apetita

–        Tokom stresnih životnih perioda u cilju poboljšanja telesnih performansi

–        U cilju jačanja tela tokom oporavka od bolesti

Da li ste znali da matica, koja se hrani isključivo matičnim mlečom, ima prirodan životni vek u trajanju od 3-4 godine (!), za razliku od pčela radilica koje žive tek 4-6 nedelja, sve zahvaljujući bogatom nutritivnom sadržaju matičnog mleča?

[wpsc_products product_id=’59’]
Možete poručiti i telefonom 063 521 847 Blagoje
Pažnja!
Imajući u vidu da matični mleč nastaje od polena, meda i faringijalnog sekreta pčela radilica, ne preporučuje se osobama koje su alergične na polen i pčelinje proizvode! Ukoliko u toku primene ovog proizvoda dođe do alergijske reakcije, odmah prekinuti konzumaciju! Čuvati na hladnom mestu, imajući u vidu da toplota podstiče razlaganje!
50
mg

Koncentrat matičnog mleča (ekvivalent dozi od 150 mg svežeg matičnog mleča)