PROSTATE POWER

4,887.00 RSD

Opis

Kombinacija lekovitog bilja i mineralnih materija koje imaju blagotvoran uticaj kod raznih prostatičnih i uroloških tegoba zaista može da ima veoma moćan efekat (ovo važi i za post oprativni period). Takođe može da ima značajnu ulogu u prevenciji raka prostate.

Ekstrakt iz ploda testeraste palme (Sabal serrulata, Serenoa repens). Većim brojem istraživanja potvrđeno je da testerasta palma može da pojača pražnjenje mokraće i da smanji učestalost noćnog mokrenja. Ona je širom Evope prihvaćeno sredstvo za terapiju benignog uvećanja prostate.

Afrička patuljasta palma (afrička šljiva, Pygeum africanum). Njena kora se od XVIII veka koristi protiv tegoba u vezi sa prostatom. Ona pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže (odnos testosteona prema estrogenu) i u uspostavljanju uvećavanja prostate, a ispoljava i diuretsko dejstvo tako što olakšava protok mokraće kroz mokraćni kanal.

Laneno seme (Lini semen) sadrži 27 različitih antikancerogenih materija, između ostalog vlakna, pektin, vitamin E (tokoferol) i sitosterol (dejstveni princip biljnog porekla sa dejstvom poput estrogena). Procene pokazuju da je kod naroda koji žive na ishrani bogatoj lignanima manja incidenca raka dojke, debelog creva i prostate.

Velikolista kopriva (Urtica dioica).Lišće i koren koprive imaju sledeća dejstva: diuretsko, adstringentno (skupljajuće), roborativnoi antihemoralgijsko (protiv krvarenja). Koristi se kod akutnih tegoba mokraćnih puteva, kameaca u bubrezima i bešici, zapaljenja bubrega i mokraćne bešike.

Likopen je jedan od članova porodice karotinoida, jak antioksidant, koji je nedavno dospeo pod reflektor naučnog sveta. Njegov najvažniji zadatak je BORBA PROTIV RAKA.

Bioperin je jedno od jedinjenja ekstrakta iz crnog bibera koji čini znatno efikasnijim iskorišćavanje biljni dejstvenih principa i oligoelemanata.

Selen je veoma snažan antioksidant koji sprčava štetno dejstvo slobodnih radikala i ublažabva zapaljenske procese. Muškarcima je ovaj oligoelement neophodan za stvaranje spermatozoida.

Cink igra važnu ulogu u reprodukcionom sistemu muškaraca. On stimuliše sintezu muškog hormona testosterona koji potpomaže ukrućivanje (erekciju) kao i ejakulaciju. Manjak cinka može igrati ulogu u nastanku eventualne neplodnosti u oba pola. Cink je efikasan u prevenciji benignog uvećanja prostate. Dejstvo ova dva poslednja sastojka je sinergičko (zajedno daju bolje rezultate).

Preporučuje se svima koji već imaju problem, a naročito osobama koje tek otkrivaju moguće zdravstvene probleme u vezi prostate.

Pakovanje je 60 tableta. Preventivna doza je 1 x 1 tableta. Za sve veće probleme možete nam se obratiti sa svojim nalazima radi BESPLATNE LEKARSKE KONSULTACIJE.

Možete poručiti i telefonom na 063 521 847 Blagoje (+38163521847)