Vitamin D3 u kapima

2,589.00 RSD

Opis

Ovo je najnovija formula vitamina D3. Razvijen je vitamin D3 u kapima tako, da primena može biti jednostavna i lako personalizovana za svakog člana porodice. Zahvaljujući tečnoj formi, veoma lako se koristi , bez obzira da li se koristi za dete ili stariju osobu. Ima izuzetno prijatan ukus – zahvaljujući prirodnom citrusnom sastavu – ali istovremeno nema jako karakterističnu aromu, tako da se može mešati i u namirnice i napitke. Prilikom procesa proizvodnje ove tečne formule mi ne koristimo nikakve veštačke arome, boje, zaslađivače ili šećer.

Ne samo da se lako koristi, već naš novi proizvod sadrži D3 holekalciferol, najaktivniju formu vitamina D, koji mnogo delotvornije podiže nivo vitamina D u krvi naspram forme D2 (ergokalciferol). Najbolji prirodni izvor vitamina D3 je ulje iz jetre bakalara, koje je takođe dodato u našu formulu. Pored toga, i pakovanje je veoma ekonomično, pošto jedna bočica može da sadrži i 900 doza.* Samim tim D-drops predstavlja dobru investiciju u očuvanje zdravlja.
Adekvatni nivo vitamina D bi mogao smanjiti slučajeve pojave gripa za 90%, tako da bismo na taj način naravno mogli da uštedimo i novac koji se inače potroši na tretiranje simptoma gripa. ** Imajući u vidu rezultate dobijene zadnjih godina, nekoliko zdravstvenih organizacija uključujući i Nacionalni Institut za Zdravlje Harvardskog Univeziteta, podržavaju ideju povećanja preporučenih dnevnih doza vitamina D za barem 30-60%.
Suplementacija ovim vitaminom je od posebnog značaja tokom mračnije jesenje i zimske sezone, u trudnoći, za decu u razvoju, nakon menopauze i za starije, kao i u slučaju problema sa apsorpcijom vitamina D i gojaznosti (hronični gastrointestinalni poremećaj, Kronova bolest, ulcerozni kolitis).
Uz pomoć CaliVite® možete veoma lako učiniti nešto pozitivno za svoje zdravlje, i to uz pomoć prirodnih sastojaka! Iskoristite ovu mogućnost! * Računajući sa preporučenom dnevnom primenom (za odrasle 1 kap – 400 IU/dnevno)

Da li ste znali:

  • da je dokazana povezanost između nivoa vitamina D3 i depresije?
  • da tokom zimskog perioda raste učestalost pojave depresije?
  • da korišćenjem solarijuma ne možete suplementirati vitamin D? Zato što iz UVA zraka koje emituju solarijumi organizam ne može da sintetiše vitamin D, već samo iz UVB zraka.

Pažnja!

  • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu!
  • Čuvati na tamnom, suvom i hladnom mestu, zatvoreno, po otvaranju bočicu čuvati u frižideru, ne zamrzavati!
  • U slučaju hiperkalcemije se ne preporučuje uzimanje preparata D-drops!
  • Ukoliko imate sarkodiozu ili kamen u bubregu potražite lekarski savet pre uzimanja preparata!

Možete poručiti proizvod i pozivom na telefon 063521847 Blagoje (+38163521847)