Energija, visok pritisak

„Imala sam problema sa tlakom i zglobovima, te sam hodala uz pomoć štaka. Prema preporuci prijateljice počela sam koristiti Koenzim Q10 1×1, Triple potency Lecithin 2×1, Power mins 2×1, Panax ginseng 1×1.

Nakon nekog vremena, sredio mi se tlak, smirile srčane aritmije, prestali su mi grčevi u nogama, a poboljšala mi se i stolica.

Sada, nakon dvije godine korištenja Vaših preparata, osjećam se dobro, šetam, heklam, ne osjećam više promjene vemena kao prije, odbacila sam štake i preporučujem naše proizvode svim generacijama koje poznajem!“

Marjanović Nevena, Osijek

„…Meni su, kao osobi koja svakodnevno koristi beta-blokatore i „tlakašu“, zbog  preveniranja mogućih komplikacija najvažniji proizvodi Koenzim Q 10 i Cholestone.

Svjesna sam da sam kao osoba s povišenim krvnim tlakom u grupi povišenog rizika te da se moram sama i na vrijeme pobrinuti da mi bolest ne izmakne kontroli.

Sada mi je puno lakše pravilnom prehranom i suplementacijom spriječiti bolest, jer ne mogu zamisliti život s bolešću,   pun zabrana i ograničenja koja bi mi narušila sadašnju kvalitetu života.

Cholestone i CoQ10 su zato moji dobri kućni duhovi – zaštitnici krvnih žila i srca. Osim toga, nakon samo 2 mjeseca uzimanja CoQ10 primijetila sam da mi je prestalo krvarenje desni, što mi je kao stomatologu jako važno.“

Vera Jurić, Zagreb

„S obzirom da posao koji obavljam iziskuje puno tjelesnog i psihičkog napora, često sam bila pospana i umorna. Od kada redovito koristim Energy&Memory i Koenzim Q10, osjećam da mi se energija brže obnavlja i da imam povećanu koncentraciju.“

Otilija Hodi, Split

„Dragi prijatelji, osobno sam se uvjerio u snagu tog čudesnog koenzima Q10. Siguran sam da brojni ljudi imaju sličan problem i traže rješenje, kao što sam ga i sam tražio, a radi se o stalnom ili kako ga ja zovem vječnom umoru.

Umoran sam bio ujutro nakon ustajanja, nakon posla, navečer, jednom riječju stalno. Tada sam dobio savjet da uzimam koenzim Q10 u količini od 60 – 90 mg dnevno.

Otprilike 3 tjedna nakon početka uzimanja mogao sam osjetiti nadolazeću snagu. Umor je sve manji, osjećam da su mi mišići snažniji, mogu više raditi, a povećala mi se i spolna moć. Što da vam kažem nego – veliko hvala.“

Stipe B., Split

[wpsc_products product_id=’46’]

[wpsc_products product_id=’45’]

[wpsc_products product_id=’31’]

[wpsc_products product_id=’61’]

[wpsc_products product_id=’43’]