MULTI VITAMINI za decu

1,399.00 RSD

Opis

Neodgovarajući način ishrane naše dece, ponude restorana brze hrane, koka-kola, čipsevi, prekomerno konzumiranje čokolade i drugih slatkiša svakoga dana sve više i više smanjuje šanse za zdrav razvoj dece, njihovih kostiju i zuba.

Oštećenja zubne gleđi i karijes su toliko uobičajene pojave da se stomatolozi prosto začude kada nalete na neku osobu od 18 godina starosti sa potpuno zdravim zubima.

Uzevši ovo u obzir postaje jasno da je u današnje vreme postalo apsolutno neophodno uzimanje vitamina D u vidu savremenih prirodnih multivitamina za pravilan razvoj dece.

Vitamini su organska jedinjenja od presudnog značaja za pravilno funkcionisanje organizma. Njih organizam nije u stanju da proizvede ili barem ne u odgovarajućim količinama. Na nekoliko vrsta vitamina se posebno odnosi da u slučaju njihovog nedostatka mladi organizam ne raste. To je opšta karakteristika, ali u slučaju nedostatka bilo kog vitamina postoje određeni prepoznatljivi simptomi avitaminoze.

Takođe, da bi psihički i fizički razvoj dece bio odgovarajući, moramo da se pobrinemo o svakodnevnoj optimalnoj snabdevenosti kvalitetnim vitaminima.

Najbolji način za to bi bilo u vidu konzumiranja svežeg i sirovog voća i povrća, međutim silno grešite ako mislite da će nekoliko jabuka spakovanih za užinu biti dovoljne za zadovoljavanje potreba za vitaminima kod dece.

Zbog naglo povećanog globalnog zagađenja životne sredine u zadnjih nekoliko decenija su porasle naše potrebe za vitaminima i mineralima, za kompenzaciju štetnih efekata. Setimo se samo u poslednjih nekoliko zadnjih godina ponuda u supermarketima se promenila! Vrlo primamljive i estetski oblikovane namirnice sadrže mnoštvo veštačkih aditiva i konzervanasa. U velikoj meri je zagađena i voda za piće, a sa globalnim rastom saobraćaja na putevima, raste i zagađenost vazduha, pa ne treba da nas čudi podatak da je broj alergijskih oboljenja u stalnom porastu. Ono što je još značajnija promena je činjenica da je višestruko porastao stepen stresa kojem su danas izložena deca. To uopšte nije čudno ako se uzme u obzir činjenica da u školama konstantno raste količina informacija i zadataka koje učenici treba da savladaju. Stalna potreba za postizanjem sve boljih rezultata i priznanja za ostvarivanje istih predstavlja stalnu napetost i pritisak za našu decu. A pored povećanih potreba za vitaminima, sa druge strane na žalost imamo značajno smanjenje sadržaja neophodnih mikroelemenata i hranljive vrednosti namirnica.rodnih sastojaka.

Samim tim dolazimo do toga da je od velike važnosti da naš organizam redovno potpomažemo sa nekim od savremenih i prirodnih sastojaka.

To se posebno odnosi na decu koja stalno rastu, koja su u razvoju. Baš zbog toga je za njih posebno preporučljivo uzimanje LION KIDS+D vit proizvoda koji sadrži i vitamin D, pošto je baš vitamin D odgovoran za regulaciju kalcijuma i fosfora u krvotoku i obezbeđuje odgovarajuću količinu hranljivih materija za potrebe kostiju. Nedostatak vitamina D može dovesti do rahitisa, za koji se javljaju sledeći simptomi: razne bolne deformacije kostiju, nepravilan rast zuba i zaostajanje u rastu.

Naša deca su u neprestanom pokretu i razvoju i baš zbog toga treba da posvetimo posebnu pažnju zdravom rastu i razvoju kostiju kod njih. Time obezbeđujemo zdravu osnovu za odraslu dob.

Jako i zdravo dete je sposobno za postizanje većeg fizičkog i psihičkog učinka u školi, pa samim tim rastu izgledi da će biti sposobno za postizanje boljih rezultata u svetu odraslih u kojem vladaju zakoni neprestanog dokazivanja i utrkivanja.

Kada dete iz kućnog „sterilnog“ okruženja prvi put izađe u zajednicu, prvenstveno zabavište, često se deševa da se dete razboli. To nimalo nije čudno pošto se njihov imuni sistem prvi put susreće sa određenim vrstama uzročnika.Korišćenjem kvalitetnih multivitamina možemo znatno ojačati imuni sistem i time značajno doprineti tome da se lakše savladaju prve „zajedničke“ zaraze.

Ne treba pristati na kompromise kada je u pitanju zdravlje i razvoj naše dece.

Pružimo im najbolje !

Dajmo našoj deci tokom cele godine savremene multivitamine sa dodatkom vitamina D da bi bili sigurni da smo im obezbedili osnove za optimalan fizički i psihički razvoj.

Pakovanje je od 90 tableta za žvakanje u obliku životinjica.

Sastav:

Vitamini A, E, C, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B9, B12, D

Kalcijum, Fosfor, Jod, Mgnezijum, Bakar, Cink, Mangan, Selen, Hrom i Kalijum

Upotreba: 1 do 3 tablete sažvakati posle jela.

Cena je oko 9 Eu

NOVI PROIZVOD:

Da li Vam je poznata situacija kada dete ne želi da pojede povrće ili voće? Tada se uglavnom primenjuje trik, da „ako sada pojedeš spanać, posle ćeš zato dobiti malo slatkiša, znaš, one koje toliko voliš“, ali dešava se, da čak ni to ne funkcioniše… Imamo jednu dobru vest: od sada, nećete morati da razdvajate ukusno i zdravo.

Proizvod je slatkog ukusa i privlačan za decu. Pridržavati se preporučenih doza. Čuvati van domašaja dece.
Boja proizvoda može varirati u zavisnosti od prirodnih sastojaka.

Da li ste znali, da 1 gumena bombona Gummy Kids sadrži svega 1 g ugljenih hidrata, dok 100 g prosečnog voćnog jogurta sadrži 13 g?

Možete poručiti i telefonom na 063 521 847 Blagoje (+38163521847)