Imunitet, Hemoroidi

  • · S Calivitom živim zdravije i kvalitetnije

Zovem se Suzi, imam 45 godina i živim u Rijeci. Dugogodišnji sam član CaliVite jer želim živjeti zdravije i kvalitetnije. Nisam do sada imala nekih većih zdravstvenih problema, ali sam zato bez obzira na to željela organizmu osigurati sve ono što mu potencijalno nedostaje i što mu je potrebno. Tako sam  provjerila i stanje mog organizma na mikroskopskoj analizi. S obzirom da sam željela malo smanjiti tjelesnu težinu, počela sam koristiti Trimex i Nopalin, a radi imuniteta sam redovno koristila C – vitamin (C Plus i C-300). Povremeno sam radi čišćenja organizma koristila klorofil (Liquid Chlorophyll) te juku (Pure Yucca). Osjećam se odlično, organizam mi se pročistio, i smršavila sam bez dijete. Kćerka mi je s Nopalinom riješila problem probave od kojeg pati od roðenja. Suprug koristi Joint Protex forte, Strong Bones i C-300 za probleme s koljenom. Jedino su mu ovi proizvodi omogućili da se lakše kreće i da nema više bolova u koljenu.

Dragi članovi CaliVite i oni koji će to tek postati, obavezno prisustvujte našim Zdravstvenim predavanjima, a moj savjet vam je da ne treba nikada čekati da vam vaš organizam pošalje signale što mu nedostaje već treba uvijek na vrijeme ispitati svoj organizam te na taj način prevencijom osigurati zdraviji i kvalitetniji život , te tako i sretniji život.

Srdačan pozdrav Suzi iz Rijeke, (CaliNews br.44, studeni 2008)

  • · Problemi s probavom su riješeni

Živim u Osijeku te sam iskoristila mogućnost savjetovanja koje mi pruža članstvo u Caliviti. Moj primarni problem je probava – kroničan zatvor uz česte bolove te hemoroidi. U prošlosti sam imala i polipe te sam stalno odlazila na kontrole. Posebno me zabrinjava pojava psorijaze zbog čega sam odlučila dublje sagledati moj problem koji očigledno postaje očitiji i koji sve više izbija van. Počela sam intenzivnu kuru s Acidofilusom (4 kapsule dnevno mjesec dana, a zatim 2 kaps dnevno jo. 2 mjeseca). Obavezan je bio i Klorofil, kojeg uzimam pola čepa dnevno, te Paraprotex (2×2 tablete dnevno). Tu su i neizostavni Digestivni enzimi koji su pravi melem za moju probavu. Nakon mukotrpnog prvog mjeseca u kojem nisam osjetila veliki pomak, uslijedilo je ugodno iznenaðenje.

Probava je postala uredna i olakšana, bez bolova, čak i bolje spavam. Zadovoljna sam i time kako se općenito osjećam s obzirom da sam imala i neke simptome menopauze. Nakon obroka koristom enzime  te više nemam osjećaj težine u predjelu jetre, dok stanje s psorijazom zahtijeva još truda i rada. Naravno – neću odustati!

Želim svima puno uspjeha, pozdrav, Mirela Č., Osijek, (CaliNews br.44, studeni 2008)

[wpsc_products product_id=’51’]

[wpsc_products product_id=’55’]

[wpsc_products product_id=’47’]

[wpsc_products product_id=’25’]

[wpsc_products product_id=’57’]

[wpsc_products product_id=’48’]

[wpsc_products product_id=’60’]

[wpsc_products product_id=’7′]

[wpsc_products product_id=’44’]